Öppettider och hur du bokar bord

Stängt för säsongen!

Tack för sommaren 2019

Bokningsinformation:

Vi tar emot bokningar via telefon (072-18 22 190) och mail (boka@wildriver.se alternativt i bokningsformuläret nedan) mellan 12:00-15:00 onsdag-fredag, och 09:00-11:30 lördag-söndag, samt i mån av tid och möjlighet under övriga tider.

Vi konfirmerar ALLTID bokningar – om vi inte har svarat på ditt mail så kan det hända att svaret har hamnat i er skräppost. Om mailet av någon anledning verkar ha kommit bort ber vi er att ringa oss under våra telefontider ovan.

En bokning reserverar er plats i två timmar.

Alla bokningar reserverar en plats på vår inglasade uteservering.

 

För större sällskap (från 7 personer):

I vår lilla restaurang med vårt lilla kök räknas sällskap från 7 personer som ett stort sällskap. Så för att vi ska kunna bedriva en funktionell service där alla restaurangens gäster får möjligheten till en bra upplevelse måste därför större sällskap förbeställa sin mat, samt begränsa valet av rätter enligt följande:

7-9 personer: Sällskapet väljer mellan TRE typer av förrätter, TRE typer av varmrätter och/eller TRE typer av desserter

10-14 personer: Sällskapet väljer mellan TVÅ typer av förrätter, TVÅ typer av varmrätter och/eller TVÅ typer av desserter

15-20 personer: Samtliga i sällskapet väljer EN typ av förrätt, EN typ av varmrätt och/eller EN typ av dessert.

För sällskap över 20 personer måste restaurangen abonneras.

Notera även att vi inte kan erbjuda möjligheten att sitta vid ett långbord om ni blir många, men däremot garanterar vi att ni får sitta vid borden bredvid varandra. 

 

Restaurang Wild River
Nedre Siksele, 922 91 Vindeln
+46 (0)72 – 182 21 90