Jobba Hos Oss

Wild River, beläget vid Vindelforsarnas Naturreservat i Vindeln, är en restaurang som kommer att slå upp dörrarna under 2024 – närmare bestämt när våren börjat smyga sig över till sommar. Tidigare har vi bedrivit vår restaurang (under samma namn) vid Mårdselforsarnas Naturreservat mellan 2018-2023, men då endast kunnat ha öppet under sommaren som en konsekvens av stugans dåliga isolering. Nu, i Vindeln, har vi en helt annan framtid framför oss, där vi kan ha öppet året runt – och således också söker personal på för en åretruntverksamhet.

Men bara för att vi har öppet året runt vill vi inte vara en restaurang som gör samma saker året runt. Vi, Emma och Freddy som driver Wild River, gillar utmaningar och hatar stagnation. Att göra samma sak varje dag, år ut och år in, tycker vi tenderar att göra arbetsplatser tråkiga. Och vi vill inte ha tråkigt hos oss! Så Wild River kommer att vara en restaurang som ibland har sitt fokus inställt på avancerade avsmakningsmenyer, ibland på kaotisk a la carte, och ibland på storslagna julbord. Vi tror nämligen att kreativitet och passion föds i att ständigt fortsätta att utvecklas, förbättras och förfina sin produkt. Så hos oss är utveckling ett av våra viktigaste ledord – varje dag vill vi helt enkelt sträva efter att vara lite bättre än vad vi var igår.

Vi anser också att personal är det viktigaste vi har. Varje person som arbetar hos oss är älskade som familjemedlemmar, och vi vill alltid deras bästa. Det är inte en ynnest för er att få jobba hos oss, utan det är en ynnest för oss att ni vill jobba med just oss. Därför kommer vi alltid att sträva efter att ge vår personal vårt engagemang, vår uppskattning och vår kärlek – något vi är övertygade om gör vår restaurang till en bättre plats, både för oss, våra anställda och våra gäster.

Vår inriktning ligger på mat lagad från grunden, med lokala råvaror ställda i centrum, och smaker från skogen som Emma plockar så fort hon får chansen. Vi vill skapa mat som berör våra gäster, med stora smaker och som vi kan stå stolta bakom. Vi vill också att vårt värdskap ska byggas av en genuin glädje till arbetet och våra gäster, och vi anser att det är viktigt att alla i arbetslaget jobbar tillsammans. Hos oss finns inga öar av kockar som separeras från servisen eller liknande – nej, hos oss är lagkänslan alltid i centrum, och hela vår verksamhet genomsyras av att alla arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål. Det är en för alla, alla för en, som alltid gäller!

Just nu söker vi inte personal, men om du ändå känner att du skulle passa in i vårt arbetslag är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss med ditt CV och personliga brev:
jobbahososs@wildriver.se