Meny

HÖSTSÄSONGEN 2024:

VÄSTERBOTTENS LANDSKAPSMÅLTID: 17 september – 22 september
(se nedan)

HÖSTENS AVSMAKNINGSMENY: 2 oktober – 16 november

(denna meny är hemlig och kommer enbart att succesivt presenteras på våra sociala medier)

För den som är lite nyfiken på vad vi gjort tidigare,
hittas tidigare menyer vi har serverats på våra sociala medier.

VÄSTERBOTTENS LANDSKAPSMÅLTID

2024: 17 september – 22 september

GRAVAD TJÄDERTARTAR
med bränd purjolöksolja, picklade granskott, Goliatmajonnäs, kapriserade omogna svarta vinbär, picklade svartvinbärsbladsskott, frysta lingon, picklade kantareller, tempurafriterad renlav och rivet rökt tjäderhjärta

BAKAD RÖDING
penslad med häggsirap, serverad med en blomkålskräm smaksatt med Västerbottensost, krossad mandelpotatis som sjudit i Västerbottensost-brynt smör, friterad svartrot, sotad gurka, picklade kålrabbiknyten med gräslöksaioli, grillad broccoli, Västerbottensostchips, löjrom, och en gräddig gäddconsommé med rönngrenar

BRYTAN
Fermenterad hjortronsorbet, sockerfriterat tunnbröd, tunnbrödspannacotta, iskall getmjölk med grön kardemumma, riven brunost, hägg- och rabarbergelé, och björksirapskanderat bacon