HÖSTENS AVSMAKNINGSMENY: 2 oktober – 16 november
För den som är lite nyfiken på vad vi gjort tidigare,
hittas tidigare menyer vi har serverats på våra sociala medier.
VÄSTERBOTTENS LANDSKAPSMÅLTID
2024: 17 september – 22 september
GRAVAD TJÄDERTARTAR
med bränd purjolöksolja, picklade granskott, Goliatmajonnäs, kapriserade omogna svarta vinbär, picklade svartvinbärsbladsskott, frysta lingon, picklade kantareller, tempurafriterad renlav och rivet rökt tjäderhjärta
BAKAD RÖDING
penslad med häggsirap, serverad med en blomkålskräm smaksatt med Västerbottensost, krossad mandelpotatis som sjudit i Västerbottensost-brynt smör, friterad svartrot, sotad gurka, picklade kålrabbiknyten med gräslöksaioli, grillad broccoli, Västerbottensostchips, löjrom, och en gräddig gäddconsommé med rönngrenar
BRYTAN
Fermenterad hjortronsorbet, sockerfriterat tunnbröd, tunnbrödspannacotta, iskall getmjölk med grön kardemumma, riven brunost, hägg- och rabarbergelé, och björksirapskanderat bacon