HUR DU BOKAR BORD

I SEPTEMBER ERBJUDER VI ENDAST AVSMAKNINGSMENYER VID UTVALDA DATUM

Det är redan fullbokat, men avbokade bord dyker direkt upp som lediga i bokningssystemet.
Vi kan ej erbjuda kölistor för platser

HOS OSS BÖR MAN ALLTID BOKA BORD
Vi tar endast emot drop in-gäster i mån av tid, vilket är ytterst sällan.

FÖR ATT BOKA BORD, KLICKA PÅ KNAPPEN ”BOKA BORD” HÄR OVAN
Då öppnas vårt bokningssystem med en kalender över vilka dagar och öppettider vi har, och ni ser vilka tider som är lediga och bokningsbara.

ALLA VÅRA LEDIGA TIDER FINNS ERBJUDNA I VÅRT BOKNINGSSYSTEM
Om någon avbokar sin plats dyker den direkt upp som ledig där. Vi har inte möjlighet att erbjuda ett kösystem för avbokningar.

ALLA BOKNINGAR HOS OSS KONFIRMERAS ALLTID
Om ni inte fått en bokningsbekräftelse kan något ha gått fel och vi ber er att ta kontakt med oss.

OM NI ANLÄNDER TILL RESTAURANGEN MED SYMPTOM SOM TYDER PÅ EN SMITTSPRIDNINGSRISK AV COVID-19 KOMMER VI INTE ATT TA EMOT ERT SÄLLSKAP
– för vår och andra gästers säkerhet.

GÄLLANDE KOSTRESTRIKTIONER
I bokningssystemet kan ni fylla i om eventuella kostrestriktioner finns inom sällskapet. Detta är oerhört uppskattat av våra kockar då denna vetskap underlättar deras förberedelser.

GÄLLANDE AVBOKNINGAR
I bokningsbekräftelsen ni mottar kan ni avboka ert bord genom att trycka på länken för avbokning. Vi har ingen gräns för när man kan avboka sin plats, men ser gärna att ni gör detta så snart ni bara kan (helst minst tre dagar före ert besök) för att möjliggöra att andra kan boka bord i ert ställe.

VI HAR 2021 ÖPPET MELLAN 13 MAJ OCH 29 AUGUSTI
Öppettiderna varierar, men måndagar och tisdagar är alltid stängda i år. För att se vilka dagar och tider som finns lediga att boka går ni in på ”BOKA BORD” här ovan.

DET DÄR MED LÄTTNADEN AV RESTRIKTIONERNA OM MAX 4 PERSONER PER BORD…
Vi är medvetna om att restriktionerna nu tillåter att man får sitta upp till 8 personer per bord inomhus. Men vi har anpassat hela vår verksamhet denna säsong till att kunna hantera just 4 personer per sällskap och bord, liksom vi därtill inte har några bord som erbjuder fler sittplatser än 4. Därför kommer vi även fortsättningsvis att tillåta max 4 personer per bord – för att vi ska kunna leverera den kvalitet på upplevelsen som vi strävar efter!

VARFÖR KAN JAG INTE BOKA TVÅ BORD FÖR 4 PERSONER?
Vi har satt en gräns för att en och samma person endast kan boka ett bord per dag. Om man önskar boka bord för fler genom att exempelvis boka plats för 4 personer två gånger med olika namn vid samma tidpunkt kommer ni att automatiskt (av vårt bokningssystem) att placeras på bord i olika ändar av restaurangen. Detta beror på att vi i vår service delat in restaurangen i två delar som tillsammans kan ta emot max 8 personer per tidpunkt, så att mat och service ska hålla så hög standard som vi möjligt kan erbjuda. Om ni kontaktar oss direkt via telefon eller mail kan vi dock se över vad vi kan göra – vi vill självklart erbjuda möjligheten till den upplevelse ni önskar om vi kan!

OM VI ÄR FLER ÄN 8 PERSONER – VAD KAN VI GÖRA DÅ?
Om ert sällskap är totalt 5-8 personer kommer vi i den mån vi kan att försöka erbjuda er plats vid två olika bord bredvid varandra. Men för att kunna göra detta måste ni ta kontakt med oss direkt via mail eller telefon så att vi kan se över om plats finns för er och vad vi kan göra för att erbjuda denna eventuella plats till er på bästa sätt. Om ni däremot är fler än 8 personer kan vi inte ta emot ert sällskap utan att detta påverkar andra gästers upplevelse negativt. Detta för att vi är en liten restaurang. Om ni likväl vill boka bord för fler än 8 personer måste ni ta kontakt med oss via mail eller telefon för att se över möjligheten att abonnera lokalen. Detta kan inte alltid göras, och medför när det är möjligt en extra abonneringsavgift för sällskapet.

OM NI VILL KOMMA I KONTAKT MED OSS KAN NI GÖRA DETTA PÅ:
Mail: boka@wildriver.se
Telefon: 072 – 18 22 190