Restaurang

Vi gillar mat och dryck i kombination, och har alltid både alkoholfri och alkoholhaltig dryck att rekommendera till varje rätt.

Vårt dryckesutbud i sin helhet är däremot ganska litet – av den enkla anledningen att vi lägger vårt fokus på dryck som passar maten, istället för att erbjuda en enorm vinlista eller liknande.

Vi är en liten restaurang med endast 30 sittplatser.

Med få sittplatser får vår restaurang en varm atmosfär, och ger oss också möjligheten att ge varje gäst så mycket uppmärksamhet som vi bara kan. För hos oss är kvalitet alltid viktigare än kvanitet – vi vill helt enkelt att alla gäster ska få den bästa upplevelsen som vi kan erbjuda.

I slutet av september brukar vi erbjuda en satt avsmakningsmeny, som varierat mellan åren i utformning och antal rätter. Vid dessa kvällar levererar vi en något mer avancerad produkt med passande dukning och större elegans än vid våra ”vanliga” dagar. Kvällar helt dedikerade till mat och dryck, helt enkelt.

Platser till septembers avsmakningsmenyer kommer i sinom tid att kunna hittas i bokningssystemet (vi släpper inte platserna förrän vi är säkra på hur vi vill att årets avsmakningsmenyer ska utformas).